Jan Kaspersen Quintet

Jan Kaspersen Quintet – jazz musik med drive, fantasi og energi.

Line-up:

Jan Kaspersen ( piano /DK),Simon Spang-Hanssen (sax /DK),Bob Rockwell (sax /US), Niels Ryde ( bass /DK ), Ole Rømer ( drums /DK)

Simon Spang-Hanssen og Bob Rockwell er i front som solister gruppen. Med deres suveræne spil og fortrolighed med Kaspersens musik tilfører de kvintetten fantasifulde og ekspressive soli. Ole Rømer er anker i rytmegruppen efter mange år bag trommerne. Og Niels Ryde bidrager – som det nye og yngste medlem – med sit virtuose bas spil, til et sammenspil på højt niveau og – i de bedste øjeblikke- af telepatisk karakter.

Pianisten og komponisten Jan Kaspersen har i mere end 50 år været aktiv på jazzscenen som pianist, komponist og orkesterleder med talrige udgivelser bag sig. Fra solopiano, duo, trio, kvartet, kvintet op til større ensembler. Han er en af de få jazzmusikere som med sucess har baseret en livslang virksomhed som musiker og orkesterleder på en original “songbook” med en stor samling Kaspersen musik med rødder i jazz, bebop, swing, latin, blues og rock. Endvidere er der i også et særligt focus på musik af Thelonious Monk, Duke Ellington i repertoiret

Date

feb 09 2022
Expired!

Time

20:00 - 22:30

Location

TEMPLET
Jernbanevej 16 , 2800 Kgs. Lyngby , Copenhagen

Organizer

Lygby-Taarbæk Jazzklub
Email
www.templet.dk