“Music and Madness” Jan Kaspersen Quintet

Jan Kaspersen Kvintet (JK5)

NY CD : “Music and Madness “

– jazz musik med drive, fantasi og energi.

line up:

Simon Spang-Hanssen , sax

Jakob Dinesen , sax

Niels Ryde, bass

Ole Rømer, drums

Jan Kaspersen , piano

Kapelmester Kaspersen sidder ved tangenterne og leder stadig de jazzmusikalske udflugter efter mere end 50 års virksohed. Han er en af de få jazzmusikere som med sucess har baseret en livslang virksomhed som musiker og orkesterleder på en original “songbook” med en stor samling Kaspersen musik med rødder i jazz, bebop, swing, latin, blues og rock.

Simon Spang.-Hanssen og Jakob Dinesen er front figurer i gruppen. Med deres suveræne spil og fortrolighed med Kaspersens musik tilfører de kvintetten fantasifulde og ekspressive soli. Ole Rømer er anker i rytmegruppen efter mange år bag trommerne. Og Niels Ryde bidrager – som det nye og yngste medlem – med sit virtuose bas spil, til et sammenspil på højt niveau og – i de bedste øjeblikke- af telepatisk karakter.

Med sit umiddelbare rå swingende udtryk, undertiden tilsat et stænk humor, leverer kvintetten en levende og varm musikalsk oplevelse. Repertoiret er først og fremmest original musik – komponeret af Kaspersen, selv om der også lejlighedsvis kan dukke en enkelt Monk, Ellington /Strayhorn eller en jazz-standard op.

Date

Sep 02 2023
Expired!

Time

14:30 - 17:30

Location

Jazz Cup
Jazz Cup Gothersgade 109 1123 Copenhagen K
Category

Organizer

Jazz Cup
Phone
+45 33338740
Email
jazzklubben@jazzklubben.dk